SPORT

AŠK Slavia je prostran sportski kompleks čiji je dominantan deo moderni atletski stadion u sredini celog kompleksa, koji je zahvaljujući svojoj tartan podlozi pogodno mesto za treninge i atletska takmičenja. Između ostalog, Slavija kombinuje Outdoor Rope Center, Teniski klub OZ i Sportski centar Pohoda. Trnavčani poznaju ovaj kraj kao mesto gde se u letnjim mesecima sastaju svi oni koji žele da “izađu na svež vazduh” i učine nešto za svoje telo. Popularna asfaltna staza je uvek puna klizača i trkača koji pored aktivnosti često uspevaju da posmatraju i one koji su bolji sa loptom. Slavija nudi ne samo netball, već i šest fudbalskih terena.

Opštinska sportska hala je veliki sportski objekat koji kombinuje tri fiskulturne sale, teretanu i prostrani prostor za igru. Iznajmljuju ga razni sportski klubovi za rukomet, karate, fudbal, košarku, gimnastiku ili aerobik. Međutim, sportski prostor se istovremeno može pretvoriti u parket. Ovde se redovno održava Grand Prik Tirnavia festival, popularno takmičenje u balskom plesu.
Kapacitet sale je do 2.500 mesta, što omogućava organizovanje različitih kulturnih i društvenih događaja. U gradskoj hali sportova već je nastupilo više od jedne poznate pevačice ili muzičke grupe, koje rado koriste za organizovanje svojih privatnih i dobrotvornih koncerata.

Zimski stadion ima 2 glavna i 2 trening prostora, koje koriste ne samo hokejaši, već i umetnički klizači i svi koji samo žele da „provetre“ svoje omiljene klizaljke. Vreme na ledenoj površini rezervisano je i za škole i vrtiće. Prostorije zimskog stadiona uglavnom koristi Hokejaški klub GLADIJATORS Trnava.
U svojim prostorijama trenira i Klub za umetničko klizanje Trnava, koji okuplja svu pametnu decu koja žele da nauče osnove klizanja. Svoju decu imate priliku da prijavite na kurs početkom novembra, a na završnoj maturi u martu možete sa ponosom da posmatrate šta su naučili tokom pet meseci. 
Ukoliko treneri smatraju da je vaš nešto pametniji od ostalih, imate priliku da postanete član umetničkog, brzog ili hokejaškog kluba. Zimski stadion takođe nudi mogućnost javnog klizanja za širu javnost.

Golf klub Trnava

GK Trnava nudi publici igru na sertifikovanom terenu sa 18 rupa koje ispunjava standarde međunarodne minigolf federacije VMF.

 

 

Teniski centar EMPIRE – Trnava nudi 3 zatvorena teniska terena sa taraflek podlogom i 13 otvorenih šljakastih terena. Centar je takođe jedinstven po tome što je deo hotela sa 4 zvezdice. Zahvaljujući tome, možete videti terene direktno iz udobnosti bara ili restorana. Hotel krije bogato opremljen fitnes centar, koji se nalazi u klimatizovanoj prostoriji sa ozvučenjem. Ovde ćete naći do 40 pozicija na mašinama za snagu, koje, ako ste zainteresovani, može da prati i profesionalni trener.