MAGIJA BALKANA je od strane distributerske kuće “ADRIA FILM” dobila ekskluzivno pravo za Slovačku, za projekciju filma “NEDELJA”, koji obara sve rekorde gledanosti.

Evropska projekcija filma počinje od 10.februara 2024.godine, a u Slovačkoj će biti organizovane dve projekcije: 9.marta 2024,.godine u KINO HVIEZDA u Trnavi i 10.marta 2024.godine u CINEMA CITY u Tržnom centru AUPARK u Bratislavi. Ulaznice će biti puštene u prodaji u toku nedelje, ONLINE na sajtu Magije Balkana. Cena ulaznice je 10 euro.

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije.

Uloge: Husein Alijević, Aleksej Bjelogrlić, Maša Đorđević, Marko Janketić, Milica Janevski, Zlatan Vidović, Stojša Oljačić, Antonio Scarpa, Bajram Severdža