U okviru Karavana Magije Balkana, 26.oktobra 2024.godine Sanja Vučić i Lexinton band nastupiće u Edison Parku u glavnom gradu Slovačke, Bratislavi.

Grupa Lexinton band je osnovana 2004. godine, i od tada do danas održali su preko 2000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestiznijih regionalnih nagrada u svetu muzike.
Prvi veliki samostalni koncert, su održali 2015.godine na stadionu FK Voždovac, koji je jedinstven po tome što se nalazi na krovu tržnog centra.

Nakon ovog spektakla, ređali su se nastupi širom Balkana.

Sanja Vučić je rege, ska, džez, dab i pank-rok pevačica i bivši glavni vokal srpske R&B-pop grupe Hurricane. Takođe je bila i glavni vokal benda ZAA.

Sa bendom ZAA nastupala je na najznačajnijim regionalnim festivalima, poput Nišvila i Egzita. Pevala je na engleskom jeziku, a sa bendom do sada ima objavljen jedan album What about. Postala je član grupe Hurricane krajem 2017. godine. Sanja Vučić predstavljala je Srbiju na Pesmi Evrovizije u Stokholmu 2016. godine, sa pesmom Goodbye (Shelter) čiji je kompletan autor Ivana Peters.

Ulaznice još uvek nisu dostupne.